U bent hier: Home > CIB Diensten > Projecten > Aanmelden project

Aanmeldformulier

Ecobouw 2013

Het Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom (CIB) verzorgt voor deelnemende bedrijven een gezamenlijke expositie tijdens het kennis- en beursevent Ecobouw dat van dinsdag 17 t/m donderdag 19 september 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden wordt.

Onder het logo van ‘Meer dan Bouwen’ biedt CIB de mogelijkheid om tegen lage kosten en veel gemak aan dit baanbrekende evenement mee te doen. Op de beursvloer wordt een innovatie-paviljoen ingericht, waarbinnen aan deelnemende bedrijven optimale herkenbaarheid geboden wordt. Binnen dit paviljoen is ruimte voor aanbieders van duurzame en integrale oplossingen, waarv

oor juist de Ecobouw maximale exposure biedt. Deelnemende bedrijven zijn verzekerd van een prominente plaats op de beursvloer en een actieve inbreng in het kennisprogramma.
De betrokkenheid van het CIB en van Dutch Green Building Council (DGBC) hebben een belangrijke meerwaarde voor Ecobouw, waardoor de belangstelling van opdrachtgevers voor duurzame bouwoplossingen een impuls krijgt. Ecobouw richt zich op woningcorporaties, ontwikkelaars, eindgebruikers en alle bouwprofessionals, die interesse hebben voor integrale duurzame bouwtoepassingen.
Voor meer informatie over en deelname aan het ‘Meer dan Bouwen’ innovatie paviljoen van het CIB tijdens Ecobouw 2013 kunt u contact opnemen met het Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom (CIB) , contactpersoon Piet M. Oskam, tel: 06 51 01 01 75 of 030 69 777 31 of per email p.oskam@bouwkolom.org


Maak uw keuze:


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en begrepen

 
 
© Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom 2011DisclaimerStatutenDesign by CIB