U bent hier: Home > CIB Expertise > Actueel

Actueel

Oproep inschrijving raamovereenkomst transformatieprogramma Cordaan

 
Amsterdam - Cordaan nodigt (ontwikkelende) bouwpartijen uit die ervaring met (grootschalige) transformatieprojecten hebben en aantoonbare affiniteit met de ontwikkelingen in de zorg en de vertaling hiervan naar de gebouwde omgeving.
Door de veranderende omgeving (o.a. ontwikkelingen in de zorgsector en wetgeving vanuit de rijksoverheid) staat Cordaan voor een grote transformatieopgave ten aanzien van organisatie en huisvesting. Deze uitvraagprocedure is er op gericht om tot de selectie van geschikte samenwerkingspartners te komen die op een groot aantal disciplines (o.a. bouw en installatie) bijdragen aan de transformatie van zorglocaties van Cordaan. Zij dienen de relatie tussen huisvesting en zorg te doorleven en ervaring te hebben met innovatieve samenwerkingsvormen. De geselecteerde partners treden toe tot een raamovereenkomst met Cordaan waarbinnen de transformatieprojecten gegund worden.


Organisaties die geïnteresseerd zijn om zich in te schrijven, kunnen zich aanmelden door vóór donderdag 16 oktober 12:00 uur een e-mail te sturen naar nhuitema@cordaan.nl, o.v.v. de naam van de organisatie, type organisatie, reden van inschrijven en contactgegevens. Wij zullen uiterlijk vrijdag 17 oktober de Leidraad Voorlopige Selectie versturen.

 

 
 
© Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom 2011DisclaimerStatutenDesign by CIB