U bent hier: Home > CIB Diensten > Projecten > CIB op Bouw & ICT > CIB Seminars op Bouw & ICT 2011

CIB Seminars op Bouw & ICT 2011


Tijdens Bouw & ICT 2011 (van 8 t/m 10 februari) is door het CIB het lezingenprogramma ' Van strategie naar structuur tot succes met BIM' gegeven. 
 
De presentaties die gegeven zijn door de (gast)sprekers kunt u via onderstaande links downloaden.
 
 
8 februari- De bedding: uw organisatie bedrijfskundig op orde 
 
Voordat u overgaat tot het aanschaff en van een BIM-pakket, is het belangrijk dat  uw organisatie klaar is om hiermee aan de slag te gaan. De lezing laat zien wat het belang is van het opstellen van een heldere strategie en doelen.  Een succesvoorbeeld uit de praktijk wordt gegeven door BDC Architecten uit Rijssen.
 
 
 
 
9  februari - De stroming: uw bedrijfsprocessen in kaart
Als u met BIM gaat werken vraagt dat om een verandering in de informatiestromen, communicatie en werkprocessen. Optimalisering hiervan is essentieel voor een eff ectieve en effi ciënte samenwerking. In deze lezing wordt inzicht gegeven  in de benodigde stappen. Het belang van duidelijke processen wordt geïllustreerd door Waal Bouw uit Vlaardingen.
 
 
 
10 februari - Het water: met BIM aan de slag
Als uw organisatie klaar is om aan de slag te gaan met BIM, is het tijd om een keuze te maken voor een bepaald pakket. Maar met welke criteria moet je dan rekening houden en welke pakketten zijn beschikbaar? Carl-peter Goossen van BouwQuest geeft een introductie. Een praktijkvoorbeeld van succesvolle toepassing van BIM wordt gegeven door Adviesbureau Zeker Bouwe
 
 
 
 
Voor verdere vragen en informatie, kunt u contact opnemen met Inge van Baalen via i.van.baalen@bouwkolom.org of 030 69 36 072. 
 

 
 
© Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom 2011DisclaimerStatutenDesign by CIB