U bent hier: Home > CIB Diensten > Tools & methodieken > Tools > De CIB Koersbepaling

De CIB Koersbepaling

Wat zijn uw ambities voor de komende vijf drie jaar? Hoe gaat u deze realiseren? En waar staat u nu? Veel bedrijven hebben wel enig idee van de huidige situatie en waar ze over enkele jaren willen staan, maar voor velen is niet duidelijk hoe ze deze doelen moeten bereiken.

Om deze vragen te beantwoorden en om uw koers te bepalen binnen de organisatie heeft het CIB een instrument ontwikkeld waarmee de koers die uw bedrijf de komende jaren moet varen in kaart gebracht kan worden: de CIB Koersbepaling.

De CIB Koersbepaling is een adviesinstrument waarmee het CIB de innovatieruimte van uw bedrijf in kaart brengt. Waar staat u nu op het gebied van innovatiekracht, samenwerking, duurzaam & energiebewust bouwen en klantgerichtheid. En waar wilt u op deze gebieden over drie jaar zijn? De CIB koersbepaling brengt in beeld waar de mogelijkheden voor uw bedrijf liggen op het gebied van Innovatie, Samenwerking, Duurzaamheid, Klantgerichtheid, Bedrijfskunde, Marketing & communicatie, Projectmanagement en Bouw & ICT en geeft gerichte en concrete adviezen op de gebieden waarop uw bedrijf kan verbeteren.

Voor deelnemers van het CIB is het eerste gedeelte, het diagnostische deel (de positiebepaling), gratis. Met deze Positiebepaling krijgt u inzicht in waar u nu staat op bovengenoemde gebieden. Voor een kleine meerprijs kunt u ook uw Innovatieruimte en uw Innovatietoekomst in kaart brengen: op welke gebieden kan uw bedrijf nog groeien en hoe kunt u uw ambities voor de komende drie jaar realiseren. Met behulp van de CIB Koersbepaling navigeert u probleemloos naar uw eindbestemming.

Meer weten over de CIB koersbepaling? CIB Koersbepaling - de digitale flyer vindt u hier.
Voor meer informatie over de CIB Koersbepaling kunt u contact opnemen met Alfons Hurenkamp via 030 69 36 072 of a.hurenkamp@bouwkolom.org.
 

 
 
© Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom 2011DisclaimerStatutenDesign by CIB