U bent hier: Home > CIB Diensten > Projecten > Focusgroep Christelijke Hogeschool Ede

Focusgroep Christelijke Hogeschool Ede

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) heeft het CIB gevraagd om een Focusgroep van innovatieve partijen uit de bouw te formeren rondom het optimaliseren van de gebouwbeleving en het toekomstbestendig maken van het gebouw. 

 
Naar aanleiding van enkele verbouwingen in het verleden, zijn er bij de medewerkers en studenten van de CHE klachten ontstaan die te herleiden zijn naar de kwaliteit van de lucht, temperatuur, daglichttoetreding en het materiaal- en kleurgebruik.
 

 
Daarnaast wijzen de ontwikkelingen in het hoger beroepsonderwijs erop dat het onderwijs in de toekomst op een andere manier aangeboden gaat worden. Deze trend zal er toe leiden dat de gewenste omvang van de klaslokalen kleiner wordt dan in de huidige situatie. Om hier goed voorbereid op te zijn, is flexibiliteit in de indeling gewenst.
 
Om de huidige problemen op te lossen en het gebouw klaar te maken voor de toekomst, wil de CHE enkele aanpassingen aan het gebouw uitvoeren. Gezien de complexiteit van de problematiek willen ze graag in gesprek met een multidisciplinaire groep marktpartijen uit de bouw. In drie sessies willen zij samen met deze partijen nadenken over de mogelijkheden. Voor de Focusgroep zijn zij op zoek naar: installatieadviesbedrijven, bouwkundige aannemingsbedrijven, installatiebedrijven, interieuradviesbedrijven en interieurbouw/afbouwbedrijven.
 
Meer informatie

De Focusgroepbijeenkomsten zullen plaatsvinden op 25 mei, 8 juni en 29 juni. De volledige omschrijving van de vraagstelling en de voorwaarde voor deelname, vindt u in de brochure Focusgroep Christelijke Hogeschool Ede. Inschrijven voor dit project kan via deze link: http://www.bouwkolom.org/aanmelden-project/35.
 

 
 
© Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom 2011DisclaimerStatutenDesign by CIB