U bent hier: Home > CIB Diensten > Projecten > Groen Wonen

Groen Wonen

Bij de nieuwbouw van een woning wordt aan bijna alles gedacht, maar niet aan de tuin. De invulling daarvan wordt maar al te vaak naar een later moment verschoven. Gevolg: de tuin ligt er vaak het eerste jaar van bewoning troosteloos bij en nieuwe bewoners banen zich een weg door een modderpoel naar hun nieuwe huis.
 
Dit beeld is bekend bij veel opdrachtgevers, bouwers en eindgebruikers. Binnen het project Groen Wonen© komen hoveniers en bouwpartijen samen om de toekomstige bewoner niet alleen een huis aan te bieden maar een thuis compleet met een ingerichte tuin.
 
Groen Wonen©  biedt een formule waarmee bouwpartijen en hoveniers zich positief onderscheiden ten opzichte van hun concurrentie. Door al vanaf de ontwerpfase nauw samen te werken kunnen hoveniers en bouwers een thuis aanbieden de nieuwe bewoners dat van binnen én van buiten volledig aan hun wensen voldoet.
 
Doormiddel van de methodiek die binnen Groen Wonen©  ontwikkeld wordt, kunnen bouwers en groenvoorzieners samen met de klant komen tot een integrale aanpak waarmee zij hun wensen kunnen aangeven over de realisatie van hun huis en tuin.
 
Meer weten over Groen Wonen©?  
Voor meer informatie over Groen Wonen kunt u contact opnemen met Sjaak Verkerk via 030 69 36 072 of j.verkerk@bouwkolom.org.

 
 
© Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom 2011DisclaimerStatutenDesign by CIB