U bent hier: Home > CIB Diensten > Expertise > Innovatie

Innovatie

Innovatie in de bouw: de sleutel tot succes 

Voor elk (bouw)bedrijf speelt innovatie een belangrijke rol. Innovatie is de sleutel tot het voortbestaan van uw organisatie. Het is verandering, vernieuwing en het succesvol introduceren van een nieuw product, proces of dienst. Innovatie zorgt ervoor dat uw organisatie zich aanpast aan veranderende tijden.
 
Het CIB is als kennisinstelling gespecialiseerd in innovatie en samenwerking. Als u innoveert of wilt innoveren kunt u zich laten ondersteunen door het CIB.

Innovatie is voor iedereen
Innovatie is voor alle schakels in de bouwkolom van groot belang. Voor de opdrachtgever die verrast wil worden met nieuwe diensten of producten, de bouwondernemer die zijn werkwijze op de bouwplaats efficiënter wil aanpakken tot de installateur die een nieuw hulpmiddel ontwikkeld voor zijn werk.
 
“Innovatie is meer transpiratie dan inspiratie”, zo luidt een gezegde. Innoveren is inderdaad niet eenvoudig, maar wel cruciaal om als bedrijf te kunnen blijven concurreren. Innovatie vraagt om visie, kennis, daadkracht en volharding. Het CIB ondersteunt de ondernemer hierbij als innovatiecoach en geeft u een advies op maat. Praktische adviezen waarmee de ontwikkeling en de uitvoering van uw innovatie optimaal verloopt.
 
Meer weten?
Het CIB heeft ruime ervaring met de begeleiding van alle schakels in de bouwkolom op de route naar innovatie. Wilt u weten wat het CIB voor u kan betekenen bij innovatie binnen uw bedrijf? Neem dan contact op met Piet Oskam, directeur, via 030 69 36 072.

 
 
© Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom 2011DisclaimerStatutenDesign by CIB