U bent hier: Home > CIB Diensten > Projecten > Integrale Brandveiligheid

Integrale Brandveiligheid

Expertisegroep Integrale Brandveiligheid 


Klik op het bovenstaande plaatje voor een filmfragment over het BGB Keurmerk.
 
De bouwsector kan in al zijn geledingen veel doen aan verbetering van de brandveiligheid. Steeds meer opdrachtgevers van zorggebouwen, kantoren en scholen stellen hoge eisen aan de bouwende partijen, zoals architecten, aannemers, installateurs en toeleveranciers. Een goed en doordacht samenspel in het ontwerp- en bouwproces is een voorwaarde voor succesvol bouwen en het voldoen aan de geldende eisen.
 
Verzekeraars en andere stakeholders vragen te voldoen aan de eisen van het Keurmerk Brandveilig Gebruik Gebouwen. Welke eisen zijn dat en hoe kunt u daaraan voldoen? Hoe ontwikkelt u als bouwpartner de nodige competenties en de concurrentiekracht om brandveilige bouw te garanderen?
 
De expertisegroep Integrale Brandveiligheid richt zich op brandveiligheid in de nieuwbouw en bekijkt of deze aan de wetgeving voldoet. Aan de hand van het erkende KIWA-keurmerk Brandveilig werkt de expertisegroep Integrale Brandveiligheid aan een integrale aanpak. Integrale Brandveiligheid in 2011: bent u benieuwd wat het programma voor dit jaar is, klik dan hier.

Meer weten over de expertisegroep Integrale Brandveiligheid?
Voor meer informatie over de expertisegroep Integrale Brandveiligheid of lidmaatschap van deze expertisegroep kunt u contact opnemen met Eloi van Oostrom via e.vanoostrom@bouwkolom.org of 030 69 36 072.

AANMELDEN

 
 
© Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom 2011DisclaimerStatutenDesign by CIB