U bent hier: Home > CIB Diensten > Projecten > Ontwerpen met Oog voor Beheer

Ontwerpen met Oog voor Beheer

Expertisegroep Ontwerpen met Oog voor Beheer 
 
Er is steeds meer aandacht voor de levenscyclus van een gebouw, de omgeving en de kosten die daarbij komen kijken. De levencycluskosten van een gebouw, zowel de investeringskosten als de beheerkosten, zijn vaak het gevolg van ontwerpkeuzes.
 
De expertisegroep Ontwerpen met Oog voor Beheer werkt volgens een methode die de levenscycluskosten vanaf het ontwerp al in kaart kan brengen. Dit betekent dat opdrachtgevers en beheerders niet meer voor onverwacht geconfronteerd worden met hoge beheerkosten.
 
De expertisegroep Ontwerpen met Oog voor Beheer is een landelijk werken netwerk van een tiental onafhankelijke advies- en architectenbureaus. De expertisegroep geeft huisvestingsadvies, architectuur en installatieadvies. De groep heeft kennis in huis van alle typen gebouw, uiteenlopend van zorginstellingen en brede scholen tot banken, woningbouw en politiebureaus.
 
Meer weten over de expertisegroep Ontwerpen met Oog voor Beheer?
Voor meer informatie over de expertisegroep Ontwerpen met Oog voor Beheer kunt u contact opnemen met Stephan Baan via 030 69 36 072 of s.baan@bouwkolom.org

 
 
© Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom 2011DisclaimerStatutenDesign by CIB