U bent hier: Home > CIB Diensten > Expertise > Samenwerking

Samenwerking

Bouwen doe je samen
 
Goed samenwerken is cruciaal voor een goed resultaat. Of dat nu de goede kwaliteit van een bouwproject, een fatsoenlijk rendement voor alle betrokken partijen of een tevreden eindgebruiker is. Samenwerking moet gedragen worden door alle schakels in de bouw! Daarbij zijn gemeenschappelijke doelen en belangen, duidelijke rol- en taakverdeling, heldere afspraken over de werkwijze en besluitvorming en goede interpersoonlijke relaties van cruciaal belang. Het CIB helpt bouwpartijen dit voor elkaar te krijgen.
  
U kunt hierbij gebruik maken van de bestaande tools en methodieken die het CIB heeft ontwikkeld, zoals de Focusgroepen, de Game en de Project Start-Up en Begeleiding. U kunt natuurlijk kiezen voor een voor uw situatie specifieke oplossing of begeleiding.
 
Meer weten?
Wilt u meer weten over hoe het CIB u kan ondersteunen bij het verbeteren van uw samenwerking met uw huidige bouwpartners of het opzetten van een nieuw samenwerkingsverband? Neem dan contact op met Piet Oskam, directeur via 030 69 36 072.
 

 
 
© Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom 2011DisclaimerStatutenDesign by CIB