U bent hier: Home > Het CIB > Succesverhalen

Succesverhalen

Jaimy Dijkshoorn van Jorissen Simonetti:

De afgelopen 4 maanden heeft Jorissen Simonetti architecten actief deelgenomen aan het, door het CIB georganiseerde, innovatieproject ‘Meer dan Bouwen’ voor de regio Zuid-West Utrecht, voor zowel nieuw- als bestaande bouw. Mede door de professionele feedback van het CIB zijn wij als bureau een stuk verder gekomen om onze duurzame ambities vorm te geven en deze in de organisatie te inplementeren.
Door de participatie van vrijwel alle relevante partijen binnen de bouwkolom, zijn met name de bijeenkomsten een welkome aanvulling in het onderschrijven van verschillende inzichten, problemen aan aangereikte duurzame oplossingen.

                                     
Meer informatie? Jorissen Simonetti, contactpersoon Jaimy Dijkshoorn
                                      per e-mail: info@jsagroep.nl, tel. 
 0548 51 88 88, web www.jsagroep.nl.

                                                  Jorissen Simonetti heeft vestigingen in
                                                  Doetinchem, Leiden,Maarssen Rijssen en Steenwijk. 
 
 
Martin Talen van Talen Vastgoedonderhoud:

"Via een uitnodiging in een focuswerkgroep - die geleid werd door het CIB - voor één van mijn opdrachtgevers, ben ik in contact gekomen met het CIB.
 
Talen Vastgoedonderhoud is deelnemer van het CIB geworden omdat zij inspireert en mij op de hoogte houdt van nieuwe ontwikkelingen in de bouwkolom. Ik selecteer dan zelf de onderwerpen die mij aanspreken. CIB heeft professionals in dienst die erin ondersteunen om nieuwe ontwikkelingen uit te werken en mede vorm te geven. Vanuit de verschillende invalshoeken van hun professie en door het vermogen om dit met elkaar te verbinden, worden projecten op alle vlakken belicht. Dat levert een onderscheidend effect op. Daarnaast weet het CIB de beschikbare innovatiesubsidies aan te spreken die, daar waar mogelijk, worden toegepast om ontwikkelingen en projecten mogelijk te maken".
 
Het CIB heeft met Talen Vastgoedonderhoud aan de volgende projecten meegewerkt:
 
- Focusgroep Rentré Wonen in het kader van het deelproject ‘In gesprek met opdrachtgevers van bouwprojecten’ samen met woningcorporatie Rentree in Deventer.
- Ondersteuning op onze relatiedag (oktober 2007) met het spel ‘Klimaatverandering in het onderhoud’: het CIB heeft dit spel op onze organisatie afgestemd en hiervoor een inspirerende spelleidster beschikbaar gesteld.
- Een pilotproject energetisch verbeteren door middel van het project ‘Uw woning in de watten’ te Apeldoorn, samen met woningstichting Ons Huis.

 
 
© Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom 2011DisclaimerStatutenDesign by CIB