U bent hier: Home > CIB Diensten > Wat biedt het CIB u?

Wat biedt het CIB u?

Het CIB biedt u verschillende zaken die u kunnen ondersteunen in het innovatieve werken.

Expertise
Het CIB biedt u expertise over uiteenlopende onderwerpen die u helpen innovatiever maar ook effectiever en efficienter te werken. Naast onze kennis over onderwerpen als innovatie, samenwerkingduurzaamheid en klantgerichtheid, beantwoorden wij ook graag bij uw bedrijfskundige vragen en vragen over marketing, communicatie, bouw & ict en projectmanagement.

Projecten
Het CIB biedt u tal van projecten. Onze projecten zijn ontstaan vanuit signalen uit de markt waardoor de onderwerpen die centraal staan zeer actueel zijn. Voorbeelden van onderwerpen zijn: duurzaamheid, vraagsturing in de bouw, brandveiligheid, zorg-woonhuisvesting, domotica, cradle-2-cradle, leegstand.

Tools & methodieken
Door het CIB ontwikkelde tools & methodieken helpen u met het geven van richting en het scherp krijgen van de focus binnen uw organisatie, het geven van antwoorden op uw vragen -bedrijfskundig of marketing-/communicatie gerelateerd maar ook op uw eigen specifieke vragen zoals bij een focusgroep- en het verrijken van uw kennis over alle zaken waar u mee geconfronteerd wordt binnen de bouwkolom.

Labels



 
 
© Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom 2011DisclaimerStatutenDesign by CIB